Tvůrci Oriho pracují na ARPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Oriho pracují na ARPG

Tvůrci Oriho pracují na ARPG

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 12. 2019 15:42
Reklama

Moon Studios nám na TGA odhalilo datum vydání svého nadcházejícího titulu Ori and the Will of the Wisps, které vyjde 11. března příštího roku. To ale očividně nijak nebrání tomu, aby se vedení studia soustředilo na práci na dalším titule. Alespoň to odhalují pracovní nabídky studia.

Momentálně se hledají senior designeři, přičemž v nabídce stojí, že „po definici Metroidvania žánru se sérií Ori, se Moon Studios soustředí na revoluci v ARPG žánru. Hráli a studovali jste RPG celý život, a stejně se jich nemůžete nabažit. Milujete věci jako Diablo, Zelda, Dark Souls a ostatní hry v tomto žánru. Chcete využít šanci pracovat na RPG, které inovuje a jde mnohem dále za to, co tento žánr dosud hráčům nabízel.“

Další zajímavostí je to, že studio nabírá vývojáře z celého světa. Moon Studios totiž stojí na základu „distribuovaného vývojářského studia“, tedy že všichni vývojáři pracují v pohodlí svého domova. Jak je vidět, i to může být hnací silou, ze které pak vznikají takové tituly, jako je Ori and the Blind Forest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama