Gears Tactics budou pouze příběhové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears Tactics budou pouze příběhové

Gears Tactics budou pouze příběhové

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 12. 2019 08:14 5
Reklama

Poznávacím znamením jakékoliv hry ze série Gears vždy byla přehnaná maskulinita, obří zbraně, příšery a velký důraz na online složku. Poslední zmíněný prvek ale připravované Gears Tactics převrací naruby. Šéf studia Coalition Rod Furgusson na Twitteru potvrdil, že připravovaná tahová novinka nebude mít ani multiplayerové režimy, ani jakoukoliv formu zpoplatněných doplňků.

Během až čtyřicetihodinové kampaně se tedy budete muset spolehnout jen na sebe, své parťáky ovládané umělou inteligencí a vylepšení, které si odemknete přímo hraním. V praxi bychom tak neměli mít možnost do hry po nákupu jakkoliv investovat. To znamená velký obrat od stylu předchozích her, konkrétně poslední Gears 5 nabízely řadu mikrotransakcí a pochopitelně výrazně tlačily na pilu v otázce multiplayeru. Nechyběl klasický kompetetivní, ikonický survival režim horda i úplně nový Escape.

Gears Tactics jsou naplánovány na 28. dubna příštího roku pro Xbox One i PC. Na PC si hráči vyberou mezi obchodem Windows a Steamem. Titul navíc bude už od vydání součástí služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama