Časopis Time ocenil Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Časopis Time ocenil Nintendo Switch

Časopis Time ocenil Nintendo Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 12. 2019 08:30 27
Reklama

Jeden z nejčtenějších časopisů světa, americký týdeník Time, vydal ke konci letošního roku seznam deseti nejdůležitějších nebo nejvlivnějších nových “gadgetů” (vychytávek) poslední dekády. Navazuje tím na tradiční udílení stejného ocenění v rámci jednotlivých let. V první desítce mají své pevné místo i hry, konkrétně ve dvou případech. Mezi nejlepší vylepšení posledních let patří prý Nintendo Switch a adaptivní ovladač Xboxu.

Oba herní výrobky se tak pyšní ve společnosti přelomového iPadu (2010), Google Chromecastu (2013), průkopníka dostupných minipočítačů Raspberry Pi (2012), masivně rozšířeného dronu DJI Phantom (2013) nebo populárního elektromobilu Tesla Model S (2012). 

“Když přijde na hraní na cestách, nikdo se nemůže rovnat Nintendu, počínaje skromným Game Boyem v roce 1989. Ale představení hybridního Nintendo Switch v roce 2017, který můžete používat jak přenosně tak připojený k televizi, by mohlo být ze strany společnosti největším přínosem hernímu průmyslu,” zdůvodňuje svůj výběr redakce časopisu Time.

“Xbox Adaptive Controller Microsoftu, vytvořený pro hráče s limitovanými možnostmi pohybu, se spoustou možností přizpůsobení na míru potřebám jednotlivých uživatelů, je asi můj nejoblíbenější gadget desetiletí, a doufám, že podobný vytvoří i další významné herní společnosti. Nejen že vypadá stylově, je také nadesignován tak, aby nabídl pohodlí části hráčů, která byla dlouhá léta přehlížena majoritou herního průmyslu,” upozorňuje jiný autor na pozitivní přínos speciálního příslušenství Xboxu.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama