Ve F&F Crossroads budeme rychlí i zběsilí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve F&F Crossroads budeme rychlí i zběsilí

Ve F&F Crossroads budeme rychlí i zběsilí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 12. 2019 07:47 4
Reklama

Pokud jsou počítačové hry inspirované úspěšnou filmovou ságou Rychle a zběsile něčím známé, je to jejich obvykle velmi nízká kvalita. Jedinou výjimkou budiž oficiální balíčky vozidel vydávané pro novější díly série Forza Motorsport a Forza Horizon. Ani to ale nebrání zkušenému týmu Slightly Mad Studios vyvíjet Fast & Furious Crossroads, šílenou závodní akci se slavnými herci v hlavních rolích.

Své role si na obrazovkách zopakují Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty) a Tyrese Gibson (Roman). První trailer poměrně otevřeně ukazuje, co bude náplní hry. Bude se závodit v licencovaných vozech, především se ale bude krást, střílet, létat vzduchem, bourat, uhýbat obřím demoličním koulím a podobně. Náturou se tak hra výrazně přiblíží posledním filmovým pokračováním, které se do automobilových honiček nebály zapojit armádní bombardéry, kulometné drony nebo jaderné ponorky.

Slightly Mad, zkušení tvůrci simulátorů Project Cars kteří nedávno přešli pod křídla Codemasters, titul označují jako týmovou heist akci ve vozidlech s velkým důrazem na singleplayerovou kampaň a využívání různých zbraní a udělátek. Ve hře samozřejmě nebude chybět multiplayerová složka, ta však zatím odhalena nebyla. Je více než pravděpodobné, že se v otázce jízdního modelu musí studio na míle vzdálit své tradiční tvorbě a Crossroads budou arkádou jako (klínový) řemen. 

Na Steamu by mělo Fast & Furious Crossroads vyjít v květnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama