Oznámena taktická akce Nine to Five
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena taktická akce Nine to Five

Oznámena taktická akce Nine to Five

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 12. 2019 10:36
Reklama

Matias Myllyrinne působil dlouhých 15 let v Remedy Entertainment, kde se dopracoval až na pozici výkonného ředitele. V roce 2015 světoznámé studio opustil. Štěstí zkusil u společnosti Wargaming, před rokem pak založil nové studio - Redhill Games. Nyní se pochlubil, na čem se svým týmem pracuje.

Nine to Five prezentují jako taktickou first person střílečku, v níž lze hrubou sílu a reflexy porazit promyšleným postupem a spoluprací s parťáky. „Dnešní moderní střílečky jsou často příliš chaotické na to, abyste si je mohli skutečně užít. S Nine to Five chceme hráčům nabídnout nové kreativní mechanismy, s nimiž jim vrátíme starý dobrý pocit z hraní s kamarády,” slibuje Myllyrinne v tiskové zprávě.

Děj je zasazen do blízké budoucnosti, kde mají vše v rukou velké korporace a být žoldákem v jejich službách je naprosto běžná práce. Každý zápas obsahuje tři kola, v nichž se proti sobě postaví tři týmy o třech hráčích. Během kola se každá jednotka musí snažit splnit konkrétní úkol. Výsledek snažení následně ovlivní kola následující. Od toho si autoři slibují velkou variabilitu, protože hráči musí neustále měnit svou taktiku na základě nových okolností.

Redhill Games momentálně počítají PC verzí. Datum vydání zatím k dispozici není, už nyní je však možné přihlásit se do alfa testu. Ten je naplánován na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama