MMORPG od Amazonu vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMORPG od Amazonu vyjde v květnu

MMORPG od Amazonu vyjde v květnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 12. 2019 09:20 1
Reklama

O MMORPG z produkce Amazonu se už nějaký čas ví. Přibližně před rokem jsme se dočkali první gameplay ukázky, která prezentovala alfa verzi hry. Od té doby však stihli vývojáři z Amazon Game Studios pořádně zabrat. V květnu příštího roku by chtěli hru vydat.

New World by se dal označit jako PvPvE survival, v němž se objeví také prvky explorace, využívání okolních zdrojů k výrobě užitečných věcí a důraz na týmovou hru. Zatímco výše zmíněná gameplay ukázka zaujala akcentem na koloniální éru, nový trailer prezentovaný na The Game Awards hraje především na fantasy notu.

O hře pro server GamesBeat povyprávěl Scott Lane, který v Amazon Game Studios pracuje jako game director. Vše se odehrává v 17. století na ostrově Aeternum kdesi v Atlantském oceánu. Lane láká především na obrovské bitvy a obléhání, bohatý crafting a systém progrese postavy.

Bojový systém odpovídá spíše akčnímu RPG, záleží tedy také na zkušenostech, nejen na statistikách. Hráči se mohou sdružovat do velkých skupin v opevněných pevnostech. S tím souvisí bitvy, do nichž se jich na každé straně může zapojit až 50. Lane se zmínil, že právě v těchto momentech hra nejvíce září. Na své si ale přijdou také solitéři. Ti si mohou koupit vlastní dům, zařídit si ho dle svého gusta a občas vyrazit na lov.

Hru lze již nyní předobjednat za 40 dolarů na Steamu, nebo přímo na Amazonu. Odměnou je přístup do bety, která by měla proběhnout v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama