Xbox: Launch MCC byl “monumentální”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox: Launch MCC byl “monumentální”

Xbox: Launch MCC byl “monumentální”

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 12. 2019 11:33 1
Reklama

Kompilace Halo: Master Chief Collection má za sebou první týden na platformě PC a pro Microsoft je to, zdá se, trefa do černého. Během prvních sedmi dní od spuštění PC verze (a zpřístupnění posledního dílku skládačky, oblíbeného spin-offu Halo: Reach) se na PC i Xbox One do sci-fi bitev s Covenanty a Flood pustilo téměř 3 miliony hráčů. Titul byl navíc nejprodávanější položkou na Steamu, v den launche nejsledovanější hrou na Twitchi a za celý týden jej bylo odstreamováno na 3 miliony hodin.

Aaron Greenberg, generální manažer marketingu značky Xbox, se tak jeho start nebojí označit za “monumentální”. Master Chief Collection obsahuje kompletní balík původní trilogie, čtvrtého dílu a civilnějších odboček Halo: ODST a Halo: Reach. Pro hráče, kteří dosud se značkou neměli tu čest, případně během let přesedlali z konzolí Xbox na jiné platformy, se jedná o skvělou příležitost, jak za velmi příjemnou cenu do proslulé série FPS proniknout. 

Jak na PC, tak na Xbox One je balík součástí předplatného Xbox Game Pass. Jediným úskalím tak zůstává ten fakt, že na počítačích budou jednotlivé součástí kolekce zpřístupněny postupně, zatím je dostupné pouze nejčerstvější Halo: Reach. Další tituly by měly dorazit v průběhu příštího roku. 




Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama