Údajně vzniká nové VR Left 4 Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Údajně vzniká nové VR Left 4 Dead

Údajně vzniká nové VR Left 4 Dead

David Plecháček

David Plecháček

12. 12. 2019 13:51 1
Reklama

Valve a videohry bylo spojením, z něhož v poslední době vypadl pouze Artifact. Situace se ale začíná měnit, vždyť před nedávnem došlo k odhalení VR pokračování série Half-Life, které má své místo mezi první a druhou hrou. Alyx ale možná není jediným projektem a Valve nás v následujících letech překvapí.

Věřit jakýmkoliv únikům plynoucím z Valve z doby před oznámení Half-Life: Alyx bylo ještě méně spolehlivé, než si házet korunou. Doba se ale změnila. Tyler McVicker, majitel Valve News Network, totiž říká, že se pro virtuální realitu chystá i Left 4 Dead. Kdo by to byl před lety ještě čekal.

McVicker své tvrzení zveřejnil na Twitteru, kde tvrdí, že se další informace o H-L: Alyx dozvíme už na The Game Awards, kde připomíná, že včera vyšla VR hra Boneworks, a kde ale také tvrdí, že Left 4 Dead VR je skutečné.

Celý příběh je bizarní do té míry, že to byl právě Tyler McVicker, který ještě letos v dubnu tvrdil, že L4D3 bylo jeden čas skutečně ve vývoji, ale hra byla zrušena. Ostatně původní vývojáři už pod Valve dávno nepatří. Nedá se říct, že teď by otočil, ale zdá se, že namísto třetího dílu vzniká další VR spin-off, přesně tak, jako se to děje se sérií Half-Life. Jestli jsou informace pravdivé, to samozřejmě pro tuto chvíli nevíme, oficiální potvrzení ale v nejbližších dnech rozhodně nečekáme. Na druhou stranu, dnes v noci se konají The Game Awards...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama