Planet Zoo dostane zimní rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Planet Zoo dostane zimní rozšíření

Planet Zoo dostane zimní rozšíření

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 12. 2019 10:53 1
Reklama

Duchovní nástupce oblíbeného Zoo Tycoonu v září ukázal co umí. Podobně jako jeho předchůdce ale neusíná na vavřínech a tvůrci ze studia Frontier jej hodlají zásobit novým obsahem. Prvním balíčkem, který by měl do hry přibýt v průběhu příštího týdne, je Arctic Pack. Název hovoří za vše, přináší nový obsah s tematikou zimy, sněhu a ledu.

Konkrétně se jedná o dva nové scénáře, zasazené do Norska a Mexika, nové prvky životního prostředí jako jsou keře, stromy a dekorace, a především čtveřici nových svěřenců zoologických zahrad. Do výběhů vyběhnou ikoničtí lední medvědi, oblíbení polární sobi, nádherní arktičtí vlci a o něco méně známé aljašské ovce, zimě přizpůsobené příbuzné divokých rohatých ovcí.

Balíček by měl být za poplatek 10 dolarů (v přepočtu cca 230 českých korun) zpřístupněn 17. prosince společně s bohatou aktualizací. Ta přidá možnost zpomalení stárnutí zvířat, realističtější chování psovitých šelem ve smečkách nebo například podrobnější data týkající se rodokmenů jednotlivých živočichů. Ideální příležitost vrátit se během vánočních svátků do své vypiplané zoologické zahrady

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama