Dnes vychází nový heist do GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází nový heist do GTA Online

Dnes vychází nový heist do GTA Online

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 12. 2019 15:51
Reklama

I když je Grand Theft Auto 5 letitá hra, vývojáři se o ní stále starají. A to nejen pomocí pravidelných updatů, které přidávají nová auta, ale nově také heist, který svou velikostí a komplexností překonává všechny, které se ve hře nyní nachází. Jedná se o The Diamond Casino Heist.

O tom jsme vás informovali již před pár dny, s dnešním vydáním ale Rockstar vydává i launch trailer, který nám umožňuje podívat se hlouběji do celého dění. Opět nás bude provázet Lester, který nám  s celým plánováním pomůže. Vše započne arkádovou hernou, v jejíchž útrobách se bude nacházet naše základna. Opět se dočkáme akcí, díky kterým si na akci obstaráme potřebné vybavení.

Pak ale nastává to hlavní. Jak samotné video ukazuje, do kasina se budeme moct skutečně dostat mnoha různými cestami, a to jak akční, tak pomocí padáku, odbouchnutí zdi apod. V kasinu se pak soustředíme hlavně na peníze v trezoru, budovu budeme moct nově prozkoumat i pomocí dronů. V úniku nám pak pomůžou i nová auta. Samotná herna nám pak může dále sloužit k mnoha dalším činnostem. Pokud si dokoupíme speciální terminál, můžeme z herny spouštět všechny mise z našeho byznysu. Stanice na drony nám pak dovolí lítat s dronem po městě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama