AO Tennis 2 láká na příběh v kariéře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AO Tennis 2 láká na příběh v kariéře

AO Tennis 2 láká na příběh v kariéře

David Plecháček

David Plecháček

12. 12. 2019 14:55 1
Reklama

Máte-li rádi tenis, v tuto chvíli moc důvodů ke sledování televize nemáte. Tenisová sezona totiž začne zase v lednu turnaji v Austrálii, které vyvrcholí prvním grandslamem Australian Open. Právě tomu se věnuje AO Tennis 2, nová videohra, která se pokusí vylepšit neblahou pověst první hry z loňského roku.

Co všechno bude jinak demonstrují vývojářské deníčky. První jsme si představovali v nedávné novince, teď se společně v rychlosti podíváme na druhý. Jelikož se nazývá Career Mode, je zřejmě jasné, že se bude soustředit na kariérní režim. Ten by letos měl obsahovat příběh toho, jak se vám povede na horké australské půdě, a to včetně cutscén, tiskových konferencí nebo systému reputace, který bude reflektovat vaše chování na kurtu i mimo něj.

Ne nadarmo některá zahraniční média používají titulky o tom, jak ze sebe můžete vypustit vnitřního Kyrgiose. Právě Nick Kyrgios, australský bouřlivák a zdejší miláček publika, dokáže v tenise vířit vášně, ať už svou povahou na kurtu, kde bývá přirovnáván k Johnovi McEnroeovi, nebo svými výroky mimo hrací dny. V AO Tennis 2 můžete mít jak takto horkou hlavu, nebo eleganci slavnějšího Rogera Federera.

Podle vašeho chování vám bude připisována ona reputace, na jejíž základě se k vám bude svět chovat. Budete-li svět zajímat, budete dostávat pozvánky na akce nebo budete oslovovat nové sponzory. Celá kariéra by tak měla být o vás, o vašem přístupu. „Přidání příběhové stránky do kariéry umožnilo hercům, aby zazářili. Zároveň umožnilo animátorům to, co nikdy před tím nedělali,“ stojí ve videu.

Autoři se vážně snaží, aby byl výsledek co nejautentičtější, nakolik se jim to daří, můžete usoudit i vy. Hra, jejíž hlavními tvářemi jsou Rafael Nadal nebo naše Karolína Plíšková, vyjde v průběhu ledna. Uvidíme, jaké nakonec budou její kvality. Kromě tradičních platforem titul vyjde i na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama