Několik informací o Age of Empires 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Několik informací o Age of Empires 4

Několik informací o Age of Empires 4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 12. 2019 15:35 7
Reklama

Age of Empires 4 se dá považovat za velmi očekávaný titul. Trailer, který Microsoft ukázal, se ale nesetkal jen s pozitivními ohlasy. Hráči si stěžují, že hra vypadá až moc „roztomile“, a rozhodně tak nevypadá hra, která má vyjít v roce 2020. Na toto i další názory či otázky odpověděl Adam Isgreen, kreativní ředitel studia World’s Edge, které má vývoj AoE 4 na starosti.

AoE 4 se například, stejně jako předchozí díly, naprosto vyhne krvi a zbytečné brutalitě. Studio chce, aby si jejich strategii mohlo zahrát co nejvíce hráčů všech věkových kategorií. Jak ale Isgreen dále zmiňuje, během pár dní se hráči zcela jistě dočkají módu od fanoušků, který krev do hry přidá. Co se barevnosti týče, vývojáři plánují přidat „slider“, díky kterému si budeme moct upravit intenzitu barev. Isgreen si myslí, že hry ze série Age of Empires měly vždy barevný a přátelský svět, a AoE 4 nemá být výjimkou.

Stejně jako předchozí díly, ani v tomto nebude možné ničit přírodní struktury, pouze elementy, které vytvořili hráči. Ani fyzika zde nebude hrát velkou roli. „Představte si, že svého vůdce necháte ve městě, které sice má hradby, okolo vašeho vůdce ale není nic dalšího. Nepřítel přijde s trebuchetem, střelí do zdi, a jeden kus zdi se náhodou odrazí zrovna na vůdce celého klanu. Zabijete ho a GG. I když je to rozhodně nezapomenutelný moment, je to dle nás příliš velká náhoda."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama