Remake Resident Evil 3 oficiálně oznámen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Resident Evil 3 oficiálně oznámen

Remake Resident Evil 3 oficiálně oznámen

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 12. 2019 13:33 6
Reklama

Patrně největší oznámení posledního State of Play pro vás možná nebylo žádným překvapení, tedy alespoň pokud bedlivě sledujete různé úniky a spekulace, které se kolem herního průmyslu točí. Ano, remake Resident Evilu 3 není pouhou chimérou a dočkáme se jej relativně brzy.

Hra, která původně spatřila světlo světa před dvaceti lety, se na obrazovky hráčů na PlayStation 4, Xbou One a PC vrátí 3. dubna příštího roku. Půjde navíc o kompletní reimaginaci klasické hry, lze tedy očekávat více změn, než jen přebroušený grafický kabátek.

Příběh se točí kolem Jill Valentine a jejích pokusů uniknout ze zombiemi zamořeného Racoon City. Největší překážkou je jí monstum, jež hře propůjčilo své jméno do podtitulu - Nemesis T-Type. Tahle biologická zbraň je podobně urputná jako Mr. X ze dvojky a konvenčním zbraním se leda vysměje.

Součástí balení ale bude také multiplayerový režim 4 vs. 1 s názevem Project Resistance. Na větší množství informací si zatím musíme počkat, v mezičase si můžete pustit trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama