Poslední State of Play od Sony začíná v 15:00
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední State of Play od Sony začíná v 15:00

Poslední State of Play od Sony začíná v 15:00

David Plecháček

David Plecháček

10. 12. 2019 11:40
Reklama

Letošní prosinec se obejde bez tradičního PlayStation Experience. PSX ale alespoň nahradí prezentace State of Play. Pokud nevíte, oč jde, jedná se o připravené, relativně krátké video od společnosti Sony, v němž představí hned několik větších či spíše menších her. Takový Nintendo Direct, jen pro hráče na PlayStationu. Ten poslední nás čeká už za necelé dvě hodiny.

V 15:00 odstartuje pro letošní rok závěrečný díl, který by se měl od těch předchozích vymykat. Měl by být větší, nabitější. Co bude obsahem dvaceti minut, můžeme jen těžko soudit. Tipů však máme hned několik, problémem však je, že na konci týdne nás ještě čeká The Game Awards, podstatně větší akce, která též láká na několik odhalení. Nový Crash se představí na State of Play, nebo jej ukáže až Keighley? A co třeba Resident Evil 3?

Ani jedna z her ale není vyloženě od Sony, tak uvidíme, jestli si japonská společnost vystačí jen se svým portfoliem. Na jaře vychází The Last of Us: Part II, později Ghost of Tsushima. Co bude dál, je ve hvězdách. Sony ale taktéž sází na menší projekty, takže se možná dočkáme i nich. Tak či tak, přenos můžete sledovat přímo v této novince. Přiložené video směřuje přímo k oficiálním zdrojům. Tak nezapomeňte, začíná se dnes v 15 hodin našeho času. Pokud čirou náhodou přenos nestihnete, samozřejmostí je následné pokrytí formou našich novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama