Free Guy je film o NPC v online mětské akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Free Guy je film o NPC v online mětské akci

Free Guy je film o NPC v online mětské akci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 12. 2019 08:19 7
Reklama

Filmy, které se inspirovaly hrami, nedopadly vždy zcela podle očekávání. A když se tomu tak stalo, bohužel na sebe nevydělaly, což je příklad filmu o World of Warcraft. Není tak divu, že se do tohoto odvětví filmového průmyslu nechce nikdo moc pouštět. Ale co když bude inspirace hrou velmi obecná?

Ryan Reynolds si totiž zahraje hlavní roli ve filmu Free Guy. Ta zpočátku mapuje život obyčejného bankéře, který během své cesty do práce narazí na vybuchující helikoptéry, spoustu střelby, výbuchů nebo krádeží. Jakmile se dostane do práce, banka je přepadena, Ryan se tak, jako každý den, sehne na zem. Hlavní roli totiž přebralo NPC.

Jak během traileru zjistíme, Free Guy si bere inspiraci z Grand Theft Auto Online, a to téměř ve všem. Již zmíněné všudypřítomné výbuchy a střelbu doplňuje i bankovní loupež, kterou v GTA Online představuje poslední heist, nebo i typické garáže. Free Guy tak zpočátku ukazuje pouze to, jak v tomto světě může NPC žít. Další část filmu pak bude o tom, jak Reynolds změní své chování, objeví brýle, které mají všichni hráči na sobě, díky kterým zjistí, že svět okolo něj pro ně vypadá zcela jinak, a nakonec se tak rozhodne stát se hrdinou. Jsme zvědaví, jestli tento film dokážeš zaujmout i nehráče. Co na něj říkáte vy? Premiéra by měla být příští rok v červenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama