Dnes vychází nový MechWarrior 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází nový MechWarrior 5

Dnes vychází nový MechWarrior 5

David Plecháček

David Plecháček

10. 12. 2019 13:26 3
Reklama

Přelom podzimu a zimy přeje návratům starých značek. Po 12 letech je ve vývoji nový Half-Life, a i když jsme jej vyhlíželi dlouhé roky, není to nic oproti tomu, pokud jste čekali na nový MechWarrior. Ale dočkali jste se i vy. Dnes vychází nový díl s podtitulem Mercenaries, a proto je potřeba se podívat na launch trailer.

Novinku vyvíjí studio Piranha Games už několik let, oficiální odhalení hry proběhlo prakticky přesně před třemi lety. Snaží se navázat na úspěchy her, které vyšly ještě v minulém tisíciletí nebo na jeho přelomu. Základem tak je hra pro jednoho hráče a příběhová kampaň, leccos si ale hra bere z Mechwarrior Online, ať už jde o engine, nebo několik mechanismů. Zároveň je ve hře přítomna i kooperace až pro čtyři hráče, hra vás do ní ale nijak netlačí.

MechWarrior 5: Mercenaries je v tuto chvíli exkluzivní pro Epic Games Store, zda se hra ale později dočká portu i na jiné platformy, o tom vývojáři mlčí. Jestli je ale vůbec o co stát ukážou až následující dny. Pokud se na pořádnou mecha hru těšíte, můžete zamířit do karty hry pro další informace, nebo si možná vystačíte se zmiňovaným trailerem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama