Snoop Dogg je hráč i komentátor v NHL 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snoop Dogg je hráč i komentátor v NHL 20

Snoop Dogg je hráč i komentátor v NHL 20

David Plecháček

David Plecháček

9. 12. 2019 11:29 2
Reklama

Máte rádi lední hokej a také byste si přáli, aby se jeho virtuální podoba posunula výrazněji kupředu? Neznáme lepší způsob, jak NHL 20 vylepšit, než tím, že do něj přibude Snoop Dogg. Taková myšlenka zřejmě na nějaké interní poradě padla a vývojáři ji převedli do reality. Beze srandy, Snoop Dogg je novou „postavou“ NHL 20.

Jeden z nejvýraznějších tváří hip hopu je vášnivým hráčem videoher, z čehož pramení jeho čím dál častější spojení s vybranými tituly. Možná si ještě vzpomenete na E3 2016 a akci EA Play, na níž Calvin Cordozar Broadus Jr., jak se slavný rapper jmenuje, prezentoval Battlefield 1. Nově si spolupráci s EA zopakuje, neboť kromě her je i fanouškem NHL a Los Angeles Kings, a tak se spojení zřejmě nabízelo. Možná. Možná ale také ne. To my nevíme.

Snoop Dogg do hry dorazil prostřednictvím posledního patche. Má dvě podoby. Ve hře se vyskytuje jako hráč v rámci World of Chel s vlastním unikátním dresem, zároveň může komentovat dění na ledě vedle Jamese Cybulskise. Snoop Dogg tento netradiční crossover oznámil na svém twitterovém účtu.

Na tomto místě je potřeba říct, že si komentátorskou roli střihl již i ve skutečném životě v rámci utkání NHL. Je tomu již téměř rok od momentu, kdy s Alexem Faustem usedl za mikrofon zápasu domácích Kings proti Pittsburghu Penguins. Pro úplnost dodáme, že Los Angeles tehdy zvítězilo 5:2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama