Nové studio v rámci 2K vyvíjí další Bioshock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové studio v rámci 2K vyvíjí další Bioshock

Nové studio v rámci 2K vyvíjí další Bioshock

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 12. 2019 13:10 4
Reklama

Pro fanoušky Bioshocku velmi radostná zpráva obletěla celý herní svět. Herní vydavatel 2K zakládá nové studio Cloud Chamber, které má za úkol navázat na úspěch kultovní série stříleček.

“Jak pokračujeme v rozšiřování našeho produktového portfolia, užíváme si možností investovat do našich cenných IP, skvělých lidí a jejich celkového, dlouhodobého ponteciálu. Bioshock je jednou z nejvíce milovaných, kritiky vzývaných a vysoce hodnocených značek předchozí konzolové generace. Nemůžeme se dočkat, kam nás, v čele s naším novým studiem Cloud Chamber,  její silné příběhy a ikonická FPS hratelnost v budoucnu zavede,” okomentoval novinku David Ismailer, prezident 2K. 

Do čela týmu se postaví zkušená Kelley Gillmorová, dlouholetá spolupracovnice studia Firaxis (XCOM, Civilization). Stane se tak první ženou zakládající a vedoucí studio pod 2K. Ústředí bude mít nově vzniklá jednotka v San Francisku a, taktéž pro 2K poprvé, v Kanadě, v Montréalu.

„Zakládáme Cloud Chamber, abychom stvořili nové světy k prozkoumávání (s jejich příběhy), které posouvají hranice toho, co je v počítačových hrách jako médiu možné. Náš tým věří v krásu a sílu rozmanitosti, ve smyslu složení studia i jeho přemýšlení. Jsme velmi zkušená skupina tvůrců her, se spoustou lidí zodpovědných za původní stvoření Bioshocku, jsme pokrokoví a respektovaní, a hrdí na to, že můžeme být součástí rodiny 2K jako hybatelé této ikonické značky,” přivítala Gillmorová hráče v nové kapitole značky Bioshock.

Vývoj hry by měl probíhat v nadcházejících letech. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama