Mapa Cyberpunku nakonec tak malá není
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapa Cyberpunku nakonec tak malá není

Mapa Cyberpunku nakonec tak malá není

David Plecháček

David Plecháček

9. 12. 2019 09:31
Reklama

Cyberpunk v posledních dnech budí vášně, aniž by se o to nějak přičinili samotní vývojáři. Neexistuje žádné nové video, neznáme žádné nové informace. Viděli jsme údajně jen jeho mapu. A ta měla být až překvapivě malá. To samo o sobě spustilo vlnu debat na téma, jak velká hra co se týče jejího světa vlastně bude. Poslední zprávy ale pro změnu dřívější tvrzení vyvrací. A tak se spustila debata nanovo.

Za vším stojí údajný únik z knihy, která Cyberpunk doprovodí na trh. The World of Cyberpunk 2077 je možná teprve v přípravě, ale už teď víme, že na jedné stránce se nachází i mapa, dle níž právě někteří spekulují nad velikostí herního světa. Víme, že Night City není svět Zaklínače a jeho pompéznosti co do kilometrů čtverečních nedosáhne, zato nabídne mnohem vertikálnější pojetí světa, a tak si vystačí jen s menší plochou.

Co to však znamená v praxi? Na to se snaží odpovědět někteří lidé na Redditu. Jeden ze snaživců se pokusil do mapy zakreslit pohyb hlavní osoby v traileru z E3, jiný, ještě zajímavější příspěvek poskytl uživatel DogOfWars, který ukázal satelitní podobu jen drobného výřezu z mapy, na němž je rázem patrné, že mapa v Cyberpunku bude naopak obrovská. Posledním argumentem má být znázorněná síť metra v jednom z trailerů, která by měla dokazovat, že ve skutečnosti vidíme jen část mapy, která je do určitých směrů ještě širší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama