Končí vývoj The Elder Scrolls: Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Končí vývoj The Elder Scrolls: Legends

Končí vývoj The Elder Scrolls: Legends

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 12. 2019 07:23 4
Reklama

Sérii The Elder Scrolls si hráči spojují především s obřími světy a akční RPG hratelností, velkolepá sága se ale podívala i do světa karetních her. Konkrétně skrze titul The Elder Scrolls: Legends, který vyšel na PC a Android v roce 2017.

V konkurenci úspěšnějších karetních titulů (Hearthstone) ale, zdá se, Legends těžko hledaly své místo na trhu a po dvou letech je ze strany Bethesdy jejich vývoj pozastaven. Spolu s tím se na neurčito odkládají i konzolové verze hry.

Na Redditu to oznámil komunitní manažer Cristian Van Hoose. Jako kompenzaci dostanou přihlašivší se hráči speciální kartičky z limitovaných kolekcí. Zároveň se oznámení netýká verze hry určené pro Asii, vyvíjené společností Gaea Mobile, v tomto případě vývoj a tvorba nového obsahu pokračuje nadále. Stejně tak ale na západě pokračuje podpora hry, servery poběží, hra nebude stažena z jednotlivých distribucí a stále budou probíhat týdenní eventy, výzvy a odměny, stejně jako pravidelné technické aktualizace. Nedojde ani k žádnému omezení jednotlivých hratelnostních složek hry.

Důvod pro ukončení vývoje zatím známý není, server Engadget ale upozorňuje na problematický vývoj poznamenaný střídáním pověřených studií, neshodami, výpověďmi a zabugovaným softwarem.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama