Poslední kolo Sazka Fantasy je tu!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední kolo Sazka Fantasy je tu!

Poslední kolo Sazka Fantasy je tu!

David Plecháček

David Plecháček

8. 12. 2019 10:00
Reklama

Z dlouhodobého hlediska se ukazuje, že Honza sice může ve virtuálním fotbale válet a rozdávat přesné kolmice s přesností na milimetr, ale ve skutečném světě mu k dokonalosti chybí trenérská licence a čuch na to, kdo zrovna zaválí. Minulý týden vsadil vše all-in a mimořádně se mu kolo povedlo, byť zrovna v neprospěch pražských sešívaných, kteří nad Interem Milán neuspěli. Honzův tah vsadit vše na Nerazzurri tak sice vyšel, ale přesto při rozhodování nad sestavu už už sázel na Roberta Lewandovského, který nakonec nasázel čtyři góly, když nakonec hvězdného borce z Bayernu Mnichov z týmu vystrnadili milánští hráči. To jen abyste měli představu, jaká rozhodnutí v průběhu posledních pěti kol náš fotbalový expert předvádí.

Teď je před námi poslední soutěžní den základních skupin Ligy mistrů. Jsou samozřejmě jen dvě možnosti: buď se stejně nešťastná tendence ukáže, nebo se naopak ukáže, že zpočátku šílený nápad vsadit na jeden tým nebyl ojedinělým výstřelkem a Honza se přeci jen poučil. Štěstěna je poněkud vrtkavá a nám na Hrej.cz spíše nepřeje, takže pokud chcete vsadit na svůj tým, vybral bych raději někoho úplně jiného, ale kdo ví, třeba je to právě závěr soutěže, který ukáže, že náš tip při výběru redakčního stratéga nebyl vyloženě špatný. A že Honza o fotbalu přeci jen něco ví.

HONZA BORS: ZBÝVÁ JEN NĚKOLIK VOLNÝCH MÍST

Poslední kolo Sazka Fantasy ligy je tu a spolu s ním i má poslední sestava. Mé poslední kouzlení vlastně trochu vyšlo, ačkoliv to nakonec sešívaným nepomohlo, mně ano. To znamená, že jsem uhrál přeci jen nějaké body.

Poslední kolo Sazka Fantasy je tu!
i Zdroj: Hrej.cz

V dnešní sestavě se zaměřuju na zápasy, ve kterých o něco jde a tudíž minimálně jeden z týmů musí nasadit nejsilnější sestavu. Slávii v Dortmundu nevěřím, takže jeho hráči zabírají v mé sestavě hned 4 místa. Dva obránci, produktivní Hakimi, který stále hostuje z Realu Madrid a mladý Akanji. Ten většinou tvoří dvojici s Hummelsem. Další dva kousky mám v záloze. Juliana Brandta, který často hraje i v útoku, doplní křídelník Thorgan Hazard, bratr slavnějšího Edena, který by mohl dostat šanci namísto Sancha. Uvidíme. Tyhle tipy mi fakt moc nejdou.

Obranu mi doplňuje Dodo ze Šachťaru, který bude posledním defenzivním hráčem před brankářem Meretem z Neapole. Ale zpátky do zálohy. Dvě místa pro hráče Ajaxu, kteří rozdrtí doma Valencii. Ziyech a Promes tam alespoň fíka dají, cítím to v kostech (věřte mi!).

No a útok. Tady sázím na českou stopu, i když třeba Patrik Schick nenastoupí od začátku. RB Lipsko musí postoupit, takže tam góly padat budou. To samé očekávám, od Šachťaru, který hraje proti Atalantě. Nicméně mi zbylo jen na Taisona, uvidíme, jestli nastoupí. Podence z Olympiakosu věřím, nastoupí určitě. Hráč, který neskutečně trápil plzeňskou Viktorku, pomůže k vítězství proti CZ Bělehrad. Tak to bychom měli.

KDO PŮJDE Z KOLA VEN?

Víte vy co? Já tentokrát Honzovi docela věřím. Doufám, že mě nezklame. Že by se jednalo ale o tu absolutně nejúspěšnější sestavu, tak optimistický rozhodně nejsem. Myslím, že to můžete zvládnout líp. Tak vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. V druhém kole vylosujeme výherce buď herní myši Logitech GMX 518, sluchátek Logitech G Pro X nebo klávesnice Logitech G413! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

VÍTĚZ PÁTÉHO KOLA

Dovolujeme si vám touto cestou připomenout změnu pravidel soutěže o periferie Logitech. Ceny získají čtyři nejlepší v daném kole napříč partami uživatelů "GrunexCom" = Grunex 1-10, "HrejCZ" = Hrej Official 1-10, "RePlay" = RePlay 1-10 a "Kvetan" = TheTop 1-30. Vítěze kontaktují autoři soutěže na registrační email. Gratulujeme a všem ostatním přejeme hodně štěstí do posledního kola. I jeho vítěz bude po jeho skončení kontaktován organizátory soutěže.

Poslední kolo Sazka Fantasy je tu!
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama