Witchfire se ukázal v novém krátkém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Witchfire se ukázal v novém krátkém videu

Witchfire se ukázal v novém krátkém videu

David Plecháček

David Plecháček

6. 12. 2019 12:05 4
Reklama

Stoprocentně znáte společnost Epic. Možná znáte i vývojáře People Can Fly. The Astronauts ale už znají jen nejzarytější fanoušci. Přesto s nimi souvisí. Když Epic People Can Fly koupil, dvojice Adrian Chmielarz a Andrzej Poznanski odešla a založila si nové studio, v němž vyrukovalo s povedenou detektivkou The Vanishing of Ethan Carter. Od té doby ale nic nevyšlo. To ale neznamená, že by v Polsku nic nevznikalo.

The Vanishing of Ethan Carter byla zajímavá detektivní hra, v níž jste měli za pomoci skládání střípků z místa činu vždy přijít na to, co se na daném místě stalo. Tuto činnost už ale vývojáři nechávají Sherlockovi a vrhají se na něco jiného. Witchfire, jejich nová hra, nemůže být odlišnější. Problémem je, že ačkoliv vypadá velice nadějně, často se na ní zapomíná, protože se o ní nemluví. Vždyť k jejímu představení došlo už na The Game Awards v roce 2017.

Witchfire mnohem více připomíná studio, z nějž zakladatelé vyšli. Veškeré gameplay ukázky jsou plné akce, a kratičké video, kvůli kterému jsme tu i teď, není výjimkou. Nově se můžete podívat na tzv. Internal Demo 2, které vyšlo přibližně dva měsíce oproti demu prvnímu. Jak ale autoři říkají, za tu dobu se změnilo docela dost. Z jedné zbraně jsou čtyři, na páté se pilně pracuje. Kromě toho už je ve hře šest kouzel, dvě lehká, čtyři těžká. Demo obsahuje šest typů nepřátel, jednoho bosse. A mohli bychom pokračovat.

Jestliže se vám to zdá skoro až směšně málo, musíme vás upozornit, že dle posledních zpráv na hře stále pracuje osm zaměstnanců. A to, uvážite-li, jak hra vypadá, na ní vážně nevypadá. Následkem je ale enormně dlouhý vývoj. I když se bavíme o „nějakém“ demu, realita je taková, že nemáme sebemenší představu, kdy hra vyjde a v jaké to bude podobě. Nemůžeme ale říct, že by nás Witchfire stále nezajímal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama