Riot Games chtějí rozšiřovat svět LoL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot Games chtějí rozšiřovat svět LoL

Riot Games chtějí rozšiřovat svět LoL

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 12. 2019 08:11 5
Reklama

Jedna z nejpopulárnějších MOBA her vůbec už dávno přesáhla hranice svého žánru. Autoři ze studia Riot Games se sice v poslední době potýkali s problémy v otázce vnitřní kultury společnosti, zároveň však pracují na celé řadě projektů úzce svázaných se světem League of Legends. Teď dokonce vznikl label Riot Forge, který shromažďuje několik third-party týmů, které mají vyvíjet singleplayerové hry.

Má se jednat přímo o “jiné žánry na jiných platformách”, Riot se tedy snaží odpoutat od PC a kompetetivního hraní, kde hodlá bojovat i se svou oznámenou karetní hrou Legends of Runeterra. Sám vyvíjí bojovku a RPG, zřejmě však míří ještě dál.

“Vždy se snažíme najít nové způsoby jak přiblížit svět Runeterra a jeho šampiony novým i existujícím skupinám diváků po celém světě. Po celém světě je řada velmi talentovaných studií, které mají úžasné zkušenosti a schopnosti ve všech oborech herního vývoje a těšíme se na spolupráci na nových zážitcích ze značky LoL,” oznámil novinku médiím viceprezident IP Greg Street.

Zatím neznáme žádná jména, čísla, ani data. Jedinou informací, kterou přinesl herní novinář Geoff Keighley, je, že první hra vyplývající z tohoto partnerství bude oznámena příští pátek během show The Game Awards.

Pro fanoušky světa League of Legends skvělá zpráva.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama