Na TGA se objeví deset neoznámených her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na TGA se objeví deset neoznámených her

Na TGA se objeví deset neoznámených her

David Plecháček

David Plecháček

6. 12. 2019 08:04 3
Reklama

Víte, jak to je. Příští pátek se rozjedou The Game Awards, Death Stranding vyhraje hned několik cen, a Geoff Keighley, moderátor a organizátor předávání cen, nebude mít od hráčů pokoj. Vždyť sám si ve hře jednu z rolí zahrál! A tak se Keighley rozhodl krotit vášně už teď.

Keighley uspořádal na Redditu seanci AMA, kde se jej hráči mohli ptát na cokoliv. A samozřejmě padla otázka i na nominace a případnou výhru Death Stranding. A také přišla jednoduchá odpověď: „Já nerozhoduji o nominacích nebo vítězích – o tom rozhoduje porota složená z 80 médií z celého světa. Výsledek tak nemůže ovlivnit to, že jsem měl ve hře cameo, ale také ani to, že s jinými společnostmi pracuji na představení světových premiér, oznámení, nebo na sponzoringu a dalších aspektech show,“ řekl.

Keighley ale přiznává, že Hideo Kodžima, autor Death Stranding, je jeho velkým kamarádem i v osobním životě. „Tak jako jiní herní vývojáři,“ dodává. A zároveň přiznává, že má starosti i z druhé strany, někteří vývojáři s ním prý nemluví jen proto, že na The Game Awards nevyhráli. „Jediné, co mi zbývá, je trpělivě vysvětlovat pravidla a doufat, že vybudujeme něco, co odolá i po čase.“

Popularitě The Game Awards přispívají i světové premiéry her, o nichž jsme zatím neslyšeli. A i letos se objeví. Zdá se, že letos můžeme čekat až deset nových oznámení. „Máme již tradičně celou zásobu her, kterou ukážeme. Představí okolo desíti nových her/projektů, pokud budeme počítat jen to, o čem nikdo zatím ještě neslyšel,“ praví. Dodal, že zatím neunikla ani jedna z nich, a že ani jednou hrou z těch, o kterých mluví, není remake Resident Evil 3. The Game Awards jsou na programu příští pátek od půl třetí v noci, show jako tradičně potrvá přibližně dvě a půl hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama