GTFO vejde v pondělí do early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTFO vejde v pondělí do early accessu

GTFO vejde v pondělí do early accessu

David Plecháček

David Plecháček

6. 12. 2019 10:08 1
Reklama

Left 4 Dead hledá stále svého vyzyvatele. Málokterá hra se může s legendou měřit, i když se o to pokoušelo nesčetně mnoho. Aktuálně nejvážnějším vyzyvatelem se zdá být GTFO od švédského studia 10 Chambers Collective. To po dlouhých měsících dotlačilo svou kárku alespoň do předběžného přístupu, kde vyjde za čtyři dny.

GTFO je kooperativní first-person střílečkou až pro čtyři hráče. Od oznámení budí hra pozornost svou temnou stylizací. Za tu můžeme vděčit místu, které vývojáři označují za Complex, což by měla být rozsáhlá a těžko prostupná oblast, v níž musíte s vašimi spoluhráči přežít. Správně tušíte, že to ani tentokrát nebude jen tak, protože proti vám bude spousta aspketů, se kterými je potřeba počítat.

Tím prvním jsou samotní nepřátelé. Z těch několika videí již víme, že co se týče jejich designu, 10 Chambers Collective se nedrží při zemi. Od tradičních mutantů se budete potýkat i s nepřáteli, které regulérně neuvidíte. Navíc, hra bude mít svou laťku obtížnosti nastavenou proklatě vysoko. S tím souvisí i nutnost komunikace mezi spoluhráči, o níž vývojáři mluvili pokaždé, když dostali příležitost. A nakonec vám do karet nebude hrát ani to, že budete neustále trpět žalostným nedostatkem nábojů.

Complex nabízí spoustu místa k prozkoumání, přičemž to nejzajímavější, ale také to nejhůře dostupné, je hluboko pod zemí. Tam se vás hra pokusí samozřejmě dostrkat prostřednictvím dynamického zadávání úkolů – když nějaký nesplníte, už se k němu nebude možné vrátit. Není v tu chvíli lepší vydat se vstříc většímu nebezpečí? Uvidíme už v pondělí na Steamu. Plná hra by měla vyjít i na konzolích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama