Zapojte se do debaty k hPodu #720
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do debaty k hPodu #720

Zapojte se do debaty k hPodu #720

David Plecháček

David Plecháček

5. 12. 2019 07:00 2
Reklama

Nechte nás hádat, po týdnu už opět vyhlížíte podcastovou novinku, abyste věděli, o čem bude v pátek v osm hodin večer řeč. A možná také proto, že se chcete na něco zeptat. Tak tedy, tady jsme, a dáváme internetu na vědomí, že se další hPod natočí už dnes od čtyř hodin!

Opět v sestavě nebude chybět David, opět v ní nebude chybět Tadeáš. Svou aplikaci s trofejemi už ale žhaví Zdeněk, který se rád podělí o to, co právě teď hraje. Navíc je velkým fanouškem remaku Resident Evil 2, a tak s ním probereme Resident Evil 3. Kromě toho si posvítíme na výsledky dotazníku, který rozesílali vývojáři Ghost Recon Breakpoint a naše povídání završí tvrzení, že Xbox v budoucnu naskočí na režim first-party hry každý čtvrtrok. No a nebo také ne, znáte nás. Možná bude všechno jinak.

Tak či tak, o povídání nebude v podcastu nouze. Pokud chcete do předposlední části, tedy dotazů, přispět i vy, můžete. Stačí nám napsat sem do diskuze, případně na adresu podcast@hrej.cz s předmětem Dotaz. A pokud nechcete, tak si v osm večer nezapomeňte spustit nový díl a strávit s námi dvě hodiny vašeho i našeho života. Co víc si přát!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama