Vánoční zabíjení dorazí i do Hitman 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vánoční zabíjení dorazí i do Hitman 2

Vánoční zabíjení dorazí i do Hitman 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 13:54 1
Reklama

The Division 2 rozhodně není a nebude jedinou hrou, do které míří vánoční předměty. S updaty na prosinec přispěchalo i studio IO Interactive ve formě roadmapy. Fanoušci Hitmana 2 se tak dočkají spousty obsahu i vánočně naladěných misí, pokud jim tedy zabíjení dopomůže k nasátí té správné atmosféry.

Dnes se hráči dočkají dvou Escalation misí, zítra pak Legacy Elusive Targetu „The Chef“. Příští týden se pro další Escalation misi přesuneme do Bombaje, a díky „12 Days of Contracts“ se navrátí i Curated Contracts. Právě ty budou sladěny do vánoční tématiky, a to díky práci komunity, jejichž výtvory vybírali samotní vývojáři.

17. prosince na hráče čeká hned několik misí. První, „Holiday Hoarders“, se odehrává v Paříži, a za její dokončení získáme oblek Santy. Snow Festival v Hokkaidu nám zase odemkne rozbíječ ledu a Snow Festival oblek. Ve stejný den se také dočkáme jedné obyčejné a jedné Legacy Escalation. Poslední prosincový obsah do hry dorazí 20. prosince, a to ve formě Elusive Targetu „The Stowaway“. Jestli se IO bude o Hitmana 2 starat i v příštím roce zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama