Končí podpora Gwentu na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Končí podpora Gwentu na konzolích

Končí podpora Gwentu na konzolích

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 09:42 3
Reklama

Gwent, původně pouze minihra v rámci Zaklínače 3, se díky oblíbenosti a žádosti fanoušků stal samostatnou hrou. V roce 2017 studio vydalo Gwent v rámci bety na konzole i PC, a následně CD Projekt vydal i velký update s kampaní Thronebreaker. S další expanzí na mobilní zařízení ale studio přiznává, že nedokáže podporovat všechny platformy.

CD Projekt RED totiž nevěří, že zvládne najednou podporovat tolik platforem a zároveň mezi nimi utvářet rovnost. Díky tomu, že nejpopulárnější jsou právě verze na PC a mobily, museli vývojáři udělat těžké rozhodnutí- a to ukončit podporu konzolové verze, a to od 9. prosince.

Od té doby budou moct hráči všechen svůj postup přenést pomocí účtů na GOGu na jiné platformy, a to včetně všech ornamentů, platidel, karet, levelů, ranků, kontraktů nebo odměn v Thronebreaker. Bohužel pouze hráči na XONE si mohou přenést i Meteorite Powder. Od 9. prosince zároveň nebude možné nakupovat prémiovou měnu či hrát s hráči na ostatních platformách. I když je to velká škoda, chápeme, že se CD Projekt soustředí na větší a oblíbenější platformy. Zasáhne tento konec podpory i vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama