Do PC verze Xbox Game Pass míří 9 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PC verze Xbox Game Pass míří 9 her

Do PC verze Xbox Game Pass míří 9 her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 08:36
Reklama

Microsoftu se s nabídkou Xbox Game Pass na PC opravdu daří. Už tak dlouhý seznam se neustále zvětšuje. Před pár dny do něj přišel i nově vydaný Halo: Reach, i když i tak si celá kolekce vysloužila místo v top 10 hrách na Steamu. Tím to ale rozhodně nekončí. Microsoft totiž oznamuje dalších 9 her.

Následující tituly se mají do předplatné služby přidat „brzy“, dle webu PCGamer by tomu ale mělo být již tento měsíc. Prvním titulem je 4X strategie Age of Wonders: Planetfall, která vyšla teprve minulý rok, a sklidila hodnocení, za které se Triumph ani Paradox nemusí stydět. Dále pak přijde pinball hra Demon’s Tilt či další strategie Europa Universalis IV.

Čtvrtým titulem je bojová karetní hra Faeria, následuje Farming Simulator 2017 nebo skvělá oddechovka Human: Fall Flat, ve které s pomocí několika panáčků bojujete proti zákonům fyziky. Milovníky série Metro zajisté potěší Last Light Redux, který oproti originálu nabídne lepší grafiku nebo AI nepřátel. Poslední dvojicí je My Friend Pedro a Pathologic 2. S příchodem těchto her ale Xbox Game Pass nabídne i několik úkolů, za jejichž splnění získáte body, a také nastavení vlastního pozadí celé aplikace Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama