Vývoj In the Valley of Gods je pozastaven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj In the Valley of Gods je pozastaven

Vývoj In the Valley of Gods je pozastaven

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2019 08:03 3
Reklama

Před dvěma roky jsme se dočkali odhalení In the Valley of Gods, očekávané příběhové hry od studia Campo Santo, které má na svědomí skvělý Firewatch. Od té doby se ale po Campo Santo slehla zem, a fanoušci bádali nad tím, jestli celý projekt skončil. Spoluzakladatel Jake Rodkin nakonec potvrdil, že práce na In the Valley of Gods se pozastavila.

Minulý rok bylo totiž studio Campo Santo koupeno společností Valve. Vývojáři ale své fanoušky ujistilo, že vývoj nadcházející příběhovky rozhodně nekončí. Před měsícem si ale tři vedoucí vývojáři z Campo Santo smazali zmínky o In the Valley of Gods ze svého Twitteru, načež brzy na to Valve oznámilo Half-Life: Alyx.

„Je asi jasné, že optimistické vydání na konci 2019 nebude úplně přesné. Ano, vývojáři z bývalého Campo Santo se připojili do různých dalších projektů Valve včetně Half-Life: Alyx, jelikož naše zkušenosti s FP adventurami jsou velmi ceněné. Tím, jak jsme se integrovali do Valve, se bohužel tým rozprostřel napříč celým Valve a začali na těchto projektech pracovat na plný úvazek. Tudíž vývoj In the Valley of Gods je pozastaven. Možná se v budoucnu opět pustíme do tvorby této hry, a o tom vám popřípadě dáme vědět.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama