Switch konečně oficiálně míří do Číny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch konečně oficiálně míří do Číny

Switch konečně oficiálně míří do Číny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 12. 2019 07:48
Reklama

I téměř 3 roky po oficiálním spuštění prodeje ještě konzole Nintendo Switch oficiálně neokupuje všechny velké trhy. Jedním z posledních chybějících byla Čína, kde dosud Switch existoval pouze na úrovni šedého trhu a kvůli absenci podpory hráči nemohli využívat online služby. To se teď ale mění, Nintendo společně s lokálním partnerem Tencent spustí oficiální prodej konzole 10. prosince.

Nový Switch vyjde čínské hráče na v přepočtu 6900 českých korun. Hry samotné jsou pak podstatně dostupnější než na západě, doporučená cena nových titulů je v přepočtu necelých tisíc českých korun. Na druhou stranu byla zatím uzavřena dohoda pouze na prodej konzole samotné a hry New Super Mario Bros. U Deluxe (včetně bundlu).

Tencent ale přislíbil brzké vydání dalších. Chybět nesmí některé z nejúspěšnějších hitů platformy, Mario Kart 8 Deluxe a Super Mario Odyssey. Později dorazí i Pokémoni, The Legend of Zelda nebo Super Mario Party. Pochopitelně nabídku výrazně rozšíří lokální produkce značek, které jsou na západě víceméně neznámé.



 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama