R6S vítá poslední letošní sezónu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6S vítá poslední letošní sezónu

R6S vítá poslední letošní sezónu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2019 13:18
Reklama

Do oblíbené multiplayerové střílečky Rainbow Six Siege zamířila poslední sezóna letošního roku s názvem Shifting Tides. O té jsme vás již v minulosti informovali, oficiálně ale byl potvrzen pouze název. Nyní už víme i schopnosti dvou operátorů či novinku ve formě penetrace těla.

První operátorkou je Kali, sloužící jako attacker. Ta má odstřelovačku, která dokáže prolomit barikády i běžné zdi. Pokud si ale nabije explozivní LV Lance, dokáže prolomit nejen zesílení od Castla, ale také všechny gadgety nebo zesílené zdi. Wamai je defender, jehož gadgetem je zařízení zachycující projektily a házecí předměty, které následně i detonuje. Na rozdíl od Jagera se ale tyto gadgety doplňují postupně, je tomu tedy stejně, jako u Lesiona.

S příchodem Shifting Tides se zlevnilo 7 operátorů, a to Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Nomad a Kaid. Mapa Theme Park prošla proměnou, kdy se upravily vize na spawn peeky či venkovní i vnitřní části mapy. Novinkou je také penetrace těla, kdy různé zbraně mají nově různou penetraci. Kulka tak může penetrovat část těla a zasáhnout například další nepřátele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama