Oznámen Pathfinder: Wrath of the Righteous
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen Pathfinder: Wrath of the Righteous

Oznámen Pathfinder: Wrath of the Righteous

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2019 13:58
Reklama

Studio Owlcat Games, které má za sebou titul Pathfinder: Kingmaker, dnes oznámilo, že si zajistilo investici ve výši 1 milionu dolarů, díky čemuž jsme se dočkali druhého oznámení, a to nového dílu Pathfinder s podtitulem Wrath of the Righteous. Investice vznikla díky dohodě mezi mateřskou společností My.Games a investiční firmou Gem Capital.

Wrath of the Righteous přenese sérii do světa Golarion, který je zamořen démony. Příběh bude prý postaven na modulu do originální Pathfinder deskové hry, díky čemuž se ti, kteří jej hráli, setkají s mnoha známými tvářemi. Owlcat ale zážitek samozřejmě trochu upraví, tudíž se dočkáme i nových postav a příběhu.

Nový díl prý nabídne temnější atmosféru nebo 2 nové classy. Už teď ale víme, že se navrátí Witch nebo Oracle. „S Wrath of the Righteous chceme dát dohromady mix těch nejlepších částí jak ze strategie, tak z RPG, trochu je prohloubit, lépe spojit s celkovým zážitkem a nakonec sešít s příběhem Wrath of the Righteous. Samozřejmě ale budeme naslouchat i fanouškům.“ Prozatím neznáme ani přibližné datum vydání. Těšíte se na pokračování? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama