Halo: TMCC slaví velký úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo: TMCC slaví velký úspěch

Halo: TMCC slaví velký úspěch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2019 12:40 3
Reklama

Včera konečně na Steam dorazila kolekce Halo: The Master Chief Collection. A hráči na to očividně čekali. Od včerejšího vydání se peak hráčů vyšplhal na 160 tisíc, přičemž v době psaní hraje hru okolo 60 tisíc hráčů. Microsoftu se tak podařilo raketově vystoupat do top 10 her, a to i přes to, že prozatím obsahuje kolekce jen Halo: Reach.

Taktika Microsoftu, který již dříve potvrdil, že se své hry přesunout i na Steam, se očividně vyplatila. Přiznejme si, že Microsoft Store nepatří mezi ty nejoblíbenější obchody, a implementace UWA tomu moc nepomáhá, jelikož zbytečně blokuje tvoření módů a dalších nástrojů třetích stran.

Naopak Steam tomu jde přímo naproti, a to díky Steam Workshopu. Oficiální podpora modifikací má přijít až příští rok, 343 Industries ale prozradila, jak si užívat módy hned teď, a to pomocí vypnutí anti-cheatu. Halo: The Master Chief Collection si můžete zakoupit na Steamu za 40 euro, přičemž celá kolekce nabídne celkem 7 her. Pokud máte zájem pouze o samotný Reach, pak si musíte připravit 10 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama