Byl nalezen prototyp Spider-Man 4 na Wii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Byl nalezen prototyp Spider-Man 4 na Wii

Byl nalezen prototyp Spider-Man 4 na Wii

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 12. 2019 18:22 3
Reklama

Lehce neobvyklý objev se povedl webu Gaming Alexandria zabývajícímu se herní historií. V zapomenuté konzoli Nintendo Wii totiž objevil velmi hrubý koncept hry, která měla do kin doprovázet zrušené třetí pokračování série Spider-Man Sama Raimiho. Samozřejmě se jedná o projekt ve velmi rané fázi vývoje, na druhou stranu je ale hratelný a nabízí jistou nápovědu k tomu, jak měl vypadat samotný film.

Spider-Man 4 byl zrušen v roce 2010 a téměř okamžitě jej nahradila série Amazing Spider-Man Marca Webba s Andrewem Garfieldem v titulní roli. Nikdy jsme se tak nedozvěděli, jak měl pokračovat příběh pavoučího muže Tobeyho Maguira. Odhalená data ukazují, že se měl střetnout s Vulturem, který se nakonec na filmová plátna podíval až nedávno v Spider-Man: Homecoming.

Zveřejněné záběry ukazují pavoučí platforming, koncepty soubojového systému nebo modely některých prostředí. Pochopitelně se hra měla odehrávat v New Yorku, pravděpodobně na Manhattanu. Kromě toho nalezený ROM soubor obsahuje celou řadu testovacích místností, které testovaly mechanismy houpání na sítích a některé základní animace.

Prototyp zveřejnil web ke stažení, v případě zájmu jej tedy můžete pomocí Nintendo Wii emulátoru vyzkoušet. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama