V lednu vyjde AO Tennis 2, i na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V lednu vyjde AO Tennis 2, i na Switchi

V lednu vyjde AO Tennis 2, i na Switchi

David Plecháček

David Plecháček

3. 12. 2019 09:55 1
Reklama

Slyšeli jsme, že prý vychází málo tenisových her. Tak to je věta, která se před několika měsíci a lety prohnala hlavou několika vývojářům. Jenže jak Big Ant Studios, tak Breakpoint s AO Tennis, respektive Tennis World Tour to celé vzali za špatný konec. Big Ant by raději na první díl licencovaného Australian Open zapomněli, Breakpoint Tennis World Tour od základu předělává a chce nabídnout něco jako verzi 2.0 a nevzdává se. Jenže překvapivě nehází flintu do žita ani lidé stojící za AO.

Abyste pochopili předchozí tvrzení, je potřeba říct, že vzniká druhý díl AO Tennis. Jelikož je hra navázána na první grandslam sezóny v australském Melbourne, který se koná tradičně v lednu, vychází hra zanedlouho. Už 9. ledna zjistíme, v čem se vývojáři polepšili a jaká hra vlastně je. Na některé věci se můžete podívat už teď, vývojáři totiž v Melbourne sídlí a z jejich kanceláře do světa vysílají první vývojářský deníček.

Samozřejmě hráče zajímá především hra samotná, ale Big Ant se nicméně snaží o to, aby na vás dýchla celá atmosféra podniku. Celý areál je tak vymodelovaný podle skutečné předlohy, včetně arény Roda Lavera nebo Margaret Courtové, a kromě hry tak budete mít možnost Melbourne Park vidět jinak, jak z televizních kamer. Atmosféru by měly doplnit i další prvky, jako jsou tiskové konference.

Co se týče hráčů, hlavní tváří bude opět Rafael Nadal. Nechybí ani ženská světová jednička, Australanka Ashleigh Bartyová, a co je pro nás ještě zajímavější, ani světová dvojka – Karolína Plíšková. Rejstřík ale neobsahuje všechny hráče podniku ATP ani WTA. Big Ant zlepšili animace ve hře, přičemž hvězdám dali do vínku jejich ikonické pohyby. Každý podává jinak, a ve hře by to mělo být znát. Kromě PC a konzolí PS4 a XO hra vyjde i na Nintendu Switch bez jakýchkoliv omezení. Přítomné by měly být i online prvky. Celé video si můžete prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama