Spider-Man 2 má být vánoční hrou 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man 2 má být vánoční hrou 2021

Spider-Man 2 má být vánoční hrou 2021

David Plecháček

David Plecháček

3. 12. 2019 11:00
Reklama

Kam se poděl náš Spider-Man? Z New Yorku se vrátil zpět do slunné Kalifornie, do městečka Burbank, v němž sídlí vývojářský tým Insomniac Games. Po povedeném loňském titulu si totiž dal kratičkou pauzu a pomalu se připravuje na další díl. Podle všeho je Spider-Man 2 v přípravě a Imran Khan z Kinda Funny Games soudí, že vyjde dříve, než si někteří myslí.

Pokud bychom zůstali u tohoto tvrzení, někdo by snad mohl usoudit, že se bude jednat o launchový titul. Dva roky od vydání poslední hry je ale málo. „Spider-Man 2 pravděpodobně v době launche PlayStationu 5 nevyjde,“ řekl Khan v Kinda Funny Gamescastu. Zároveň ale dodal: „Myslím, že se jedná o vánoční hru roku 2021.“

Taková hra vypadá už mnohem reálněji. Abyste si nemysleli, že reprodukujeme tipy herního insidera, je potřeba říct, že Khan je s prací Insomniaců dobře obeznámen a, jak sám říká, je pro něj vlastně těžké takto spekulovat, když toho ví o hře tolik, kolik ví.

Tak či tak, druhý díl není žádným překvapením. Jednak má hra rozhodně na co navazovat, a především byla komerčně nadmíru úspěšná. Původní studio Insomniac Games navíc krátce po vydání hry skončilo v područí Sony, které jej koupilo. Není tak na co čekat. Jestli hra nakonec vyjde na konci příštího roku, nebo v průběhu toho dalšího, je už tak čistě záležitostí plánování Sony. Jinými slovy, už dávno ve vzduchu nevisí otázka „jestli“, ale „kdy“. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama