Do Red Dead Online míří nová role
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Red Dead Online míří nová role

Do Red Dead Online míří nová role

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 12. 2019 15:46 4
Reklama

Stejně jako se pomalu rozjelo GTA Online, stejně tak se pomalu rozjíždí i Red Dead Online. Jelikož víme, jaký úspěch má multiplayerová část v GTA, Rockstar své praktiky pomalu přidává i do světa westernu. Nový update s názvem Moonshiners tak přidává novou roli, která rozšiřuje stávajícího obchodníka, a se kterou přichází i vlastní budova s barem.

Moonshiners do hry přidává další možnost, jak si vydělat peníze, a to pomocí pálení vlastního alkoholu. Jakmile dosáhnete 5. úrovně v roli Tradera, nebo splníte sell mission, Cripps vás seznámí s Maggie Fike, zkušenou prodavačkou nelegálního alkoholu. Fike má spoustu kontaktů, díky čemuž vám pomůže v založení vašeho vlastního baru.

Vstupní cestou je pořízení Moonshining Shack. Pro běžné obyvatele se tato budova tváří jako obyčejná prodejna alkoholu, ve sklepě se ale odehrává to hlavní. Postupem času, kdy budete Magie pomáhat s pomstou pomocí příběhových misí, se naučíte lepší recepty a techniky pro destilaci. Taktéž si budeme moct zařídit svůj vlastní bar, ve kterém můžete své likéry prodávat rovnou zákazníkům. Pokud si vyděláte dost peněz, do baru si můžete přidat i vlastní kapelu nebo taneční podium. Zkrátka to, co známe z GTA Online, ale v kabátku divokého západu. Update do hry dorazí 13. prosince společně s Outlaw Pass No. 2, novým revolverem nebo oblečením.

Do Red Dead Online míří nová role
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama