Nový Batman má být údajně odhalen na TGA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Batman má být údajně odhalen na TGA

Nový Batman má být údajně odhalen na TGA

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 11. 2019 12:07 1
Reklama

Pracuje se na další hře s Batmanem? Otázka trápí snad všechny fanoušky série, těžko na ní ale odpovědět. Od vydání Batman: Arkham Knight uplynuly už čtyři dlouhé roky, ze strany Rocksteady ani od Warner Bros. Interactive Entertainment však následovník potvrzen nebyl. Spekulací je ale požehnaně.

Nějaký čas už se proslýchá, že je pokračování série s netopýřím mužem skutečně v produkci. Další díl se podle spekulací představí s podtitulem Arkham Legacy, přičemž nabídne hned několik hratelných postav. Podle posledních nepotvrzených informací by se hra měla oficiálně představit v rámci The Game Awards.

Zpráva pochází z Youtube od uživatele Slcmof. Na věrohodnosti mu přidává skutečnost, že v minulosti jako jeden z prvních informoval o zrušené hře, v níž figuroval Damian Wayne. Informace ohledně představení na The Game Awards dle jeho slov pochází od stejného zdroje. Hra by měla být odhalena prostřednictvím traileru.

Zda se spekulace zakládají na pravdě, se dozvíme již 13. prosince, kdy v rámci slavnostního večera dojde k předání herních Oscarů. Geoff Keighley pozvedl akci na vysokou úroveň, oznámení velkých her jsou tedy na místě. Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama