FM 2020 vládne prodejům na "východě"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FM 2020 vládne prodejům na "východě"

FM 2020 vládne prodejům na "východě"

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 11. 2019 16:44
Reklama

V žebříčcích prodejů se často mapují úspěchy titulů na velkých trzích ve Spojených státech, Japonsku nebo Číně, žebříčky GSD ale naopak kalkulují se statistikami mimo tato území, konkrétně v mnoha zemích (včetně České republiky) na východ od Severní a Jižní Ameriky. Vítězem tohoto srovnání v posledním týdnu je Football Manager 2020.

Jinak se ale překvapení nekoná. V kombinaci digitálních i fyzických prodejů se na druhém místě umisťuje aktuální hit Star Wars Jedi: Fallen Order a stupně vítězů uzavírá očekávaný bestseller Call of Duty: Modern Warfare. Dále v první desítce, v tomto pořadí, nechybí FIFA 20, obě verze nových Pokémonů, i po neuvěřitelných šesti letech stále úspěšné GTA V, další zástupce Nintenda Luigi’s Mansion 3, překvapivě dobře se prodávající Need for Speed: Heat a prvních deset končí Rainbow Six Siege.

Prodeje mapují Austrálii, Bahrajn, Belgii, Bulharsko, Českou republiku, Dánsko, Chorvatsko Finsko, Francii, Indii, Island, Itálii, Irsko, Izrael, Jihoafrickou republiku, Katar, Kuvajt, Kypr, Libanon, Lucembursko, Maďarsko, Maltu, Německo, Nizozemsko, Norsko, Nový zéland, Omán, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Saudskou Arábii, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Spojené arabské emiráty, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Velkou Británii a Ukrajinu. V některých zemích (hlavně všech mimo Evropu) však bez fyzických nosičů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama