Breakpoint obdržel nový raid Project Titan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Breakpoint obdržel nový raid Project Titan

Breakpoint obdržel nový raid Project Titan

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2019 11:09 2
Reklama

Poslední hry od Ubisoftu přiměly vydavatele k tomu, aby se zamyslel nad svou strategií vydávat své hry se stále četnější kadencí. Posledním hřebíčkem byl neúspěch hry Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Ten sice navazuje na Wildlands, ale díky své nedodělanosti nedokázal oslovit širší publikum. Vývojáři se zavázali k nápravě, a dalším krokem k přestavbě jsou raidy. První si již můžete zahrát.

První raid Ghost Recon Breakpoint se nazývá Project Titan. Dostupný je samozřejmě na všech platformách, v budoucnu včetně Stadie. To jen na okraj. Hlavní je, že je Project Titan zábavou pro čtyři osoby, kteří se vydají do nové oblasti. Ta se nachází na ostrově Golem, kterému vévodí sopka, která by měla v rámci oslav vydání explodovat. Až se přihlásíte, přivítají vás zřejmě již jen oblaka prachu a vyvěrající magma, ale váš úkol bude jasný – najít a zlikvidovat frakci „red wolves“.

Raid nabídne všem hráčům adekvátní výzvu. Proti vám se postaví elitní nepřátelé i nepříjemné drony. Aby toho nebylo málo, čekají vás hned čtyři bossfighty. Abyste byli dostatečně připravení, musíte dosáhnout levelu 150, bez něj se k raidu nedostanete. K dispozici bude jen jedna obtížnost, Ubisoft by ale měl dodat jak lehčí, tak těžší variantu. Stane se tak ale až v příštím roce.

Project Titan si samozřejmě můžete nechat představit na následujícím videu. Předpokládáme, že by vás mohlo navnadit. Pokud jste prošli Breakpoint až do konce, můžete se nám pochlubit z vašich zážitku. Sami jsme zvědaví, jestli se podobnými postupnými kroky dokáže Ubisoft zvednout a nakonec z Breakpointu udělat více než slušnou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama