Valve Index je v USA nedostupné zboží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve Index je v USA nedostupné zboží

Valve Index je v USA nedostupné zboží

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 11. 2019 15:33 2
Reklama

Když Valve představilo další díl ze série Half-Life s podtitulem Alyx, spousta hráčů se divila, proč se studio rozhodlo právě pro prostředí virtuální reality. Zatímco Valve tvrdí, že chce toto prostředí prozkoumat, vývojáři z CD Projekt Red zase tvrdí, že se Valve pomocí Half-Life: Alyx snaží podpořit prodeje svého hardwaru, tedy Valve Index. A vypadá to, že mají pravdu.

Jak totiž zmiňuje web Road To VR, oznámení Half-Life: Alyx vyvolalo zejména u obyvatel USA a Kanady nákupní horečku, díky čemuž jsou jednotlivé balíčky- tedy ovladače či headsety- vyprodané, a jejich naskladnění se očekává „brzy“. U kompletního balení Valve píše, že mají zákazníci očekávat doručení před 25. prosincem, běžné doručení se ale pohybuje mezi 4-8 dny.

Jak zmiňuje Brian Brown, v USA se v prodejním žebříčku (včetně her) objevoval kompletní balík Valve Index na druhém místě, hned po Steam ovladači. Zato hráči v Evropě jsou o něco klidnější, jelikož skladové zásoby ve většině zemí vyprodáno nehlásí. A proč vlastně hráči tak dychtivě nakupovali? I přes podporu ostatních headsetů se totiž počítá s tím, že Half-Life: Alyx na rozdíl od ostatních značek využije Valve Index naplno, včetně snímačů prstů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama