Phil Spencer dále diskutuje s hráči o VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phil Spencer dále diskutuje s hráči o VR

Phil Spencer dále diskutuje s hráči o VR

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 11. 2019 09:07
Reklama

Před pár dny jsme informovali o prohlášení hlavy Xboxu, Phila Spencera, který otevřeně potvrdil, že nový Xbox nebude mít své VR a celou divizi zatím podobné technologie příliš nezajímají. Jedním z vyřčených argumentů byla slova “hráči VR nechtějí”, což pochopitelně rozčílilo fanoušky virtuální reality. Diskuze mezi oběma stranami pokračuje.

Upozornil na to server GameSpot. Jeden z uživatelů Twitteru totiž namítl, že není moudré automaticky zavrhovat daný trend, když do jiných VR projektů pumpují firmy obrovské investice. Lepším přístupem by prý bylo ponechat si otevřená vrátka a v průběhu generace na vlak VR naskočit.

To Spencer označil jako “pravdivou reakci”. “Miluji to, jaké inovace náš průmysl přináší: umělou inteligenci, fyziku, 3D, RT, VR/AR a tak dále. Pro nás je teď cílem soustředit se na naše inovace. Hrál jsem skvělé VR hry, v létě jsem si mohl vyzkoušet Half-Life: Alyx, fantastické. Jenom to není to, na co se teď soustředíme,” uvedl věci na pravou míru v reagujícím tweetu.

GameSpot mimochodem upozornil i na reakci Spencerova protějšku z tábora PlayStation. Šúhei Jošida si do svého kolegy píchnul slovy “často pracujeme tvrdě na věcech, o které zákazníci nemají zájem”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama