Na seriál Zaklínač se začíná snášet chvála
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na seriál Zaklínač se začíná snášet chvála

Na seriál Zaklínač se začíná snášet chvála

David Plecháček

David Plecháček

28. 11. 2019 16:05 10
Reklama

Je nám jasné, že jsou tací, kteří nedají na názory jiných a chtějí si udělat vlastní obrázek o dané věci. Pakliže jste to právě vy, o kom mluvím, následující zpráva pro vás nebude relevantní. Ostatní, především fanoušci Zaklínače, by měli zpozornět. Podle prvotních ohlasů je totiž chystaný seriál The Witcher více než zdařilou adaptací knih.

Někteří již měli tu možnost nový seriál produkovaný společností Netflix vidět. Jejich dojmy jsou stále ještě velice omezené, neboť na jakékoliv výstupy je uvaleno embargo, ale evidentně mohou někteří alespoň naznačit, zda je novinka dobrá, anebo ne. Všichni se překvapivě shodují na tom, že by Zaklínač měl být trefou do černého.

Embargo na zevrubnější hodnocení spadne až těsně před tím, než The Witcher vyjde (přesněji 20. prosince), ale pokud bychom měli soudit z toho mála, co zatím koluje internetem, je na co se těšit. „Vážně se mi Zaklínač líbí! Je skvěle obsazený, chytře strukturovaný a drží si tempo,“ říká Asher Elbein, novinář, který píše například pro New York Times. „Choreografie soubojů je neuvěřitelná,“ říká další, zatímco jiní, například Will Franklin, připouští značné obavy, ale nakonec má pro scénáristku Lauren Hissrichovou jenom samá slova chvály.

Nakonec se tak zdá, že by prvotní rozpaky mohly pominout. Slova chvály se linou i na Henryho Cavilla jakožto Geralta, kterého si v minulosti pochvaloval i choreograf soubojů Vladimír Furdík, kterého jistě znáte coby Nočního krále ze Hry o trůny. No a vzhledem k tomu, že Netflix potvrdil ještě před premiérou i druhou řadu, tak svému produktu evidentně věří. Uvidíme čtyři dny před Vánoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama