Google pro své studio nabírá další vývojáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Google pro své studio nabírá další vývojáře

Google pro své studio nabírá další vývojáře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 11. 2019 13:02 1
Reklama

I když to možná měl Google udělat dříve, dle webu VGC započal s najímáním zkušených vývojářů, kteří pomohou Montreal Stadia Games and Entertainment ve tvorbě first party her na Stadii. Do vedení se postavila Jade Raymond, která dříve pracovala na sérii Assassin´s Creed.

A očividně chce využít zkušeností svých bývalých kolegů. VGC totiž tvrdí, že do studia se připojilo hned několik bývalých vývojářů, kteří taktéž pracovali na této sérii. Prvním z nich je Sébastien Puel, který zastane funkci generálního ředitele studia. Puel působil jako vedoucí producent série Assassin´s Creed od AC 2 do AC: Unity.

Další tváří je Francois Pelland, který se bude starat o herní strategii Google. Pelland působil jako vývojový vedoucí v Ubisoft Quebec, studiem stojící za AC Syndicate, zúčastnil se i vývoje AC 3 nebo South Park: TFBW. Třetím člověkem se stává Mathieu Leduc, a to jako „art director“. Stejnou funkci zastával i při vývoji obou dílů Watch Dogs a asistovat i při vývoji prvního dílu Assassin´s Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama