Honza se v pátém kole Sazka Fantasy zbláznil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Honza se v pátém kole Sazka Fantasy zbláznil

Honza se v pátém kole Sazka Fantasy zbláznil

David Plecháček

David Plecháček

24. 11. 2019 11:00
Reklama

Honza Bors má obrovské štěstí. Do probíhající Ligy mistrů opět hodila vidle reprezentační pauza a my naštěstí zapomněli, jaký byl jeho poslední výsledek. V podstatě se ale ani nemusíme koukat. Ani jedno z kol mu nevyšlo podle představ a myslíme si, že poslední pokus nijak nevybočoval. 

Následuje nahlédnutí do výsledků...

... no vážně, je to snad ještě horší! Hůř už ani být nemůže.

A CO NA TO NÁŠ EXPERT?

Sazka Fantasy liga finišuje a mě už téměř dočista vyřídila. Tedy skoro, ještě mám na totální znemožnění se dvě kola. Super. Takže volím poněkud jinou taktiku. Hop anebo trop. Prostě hráči, které vyberu buď nehrajou, nebo zahrajou hrozně. Rozhodl jsem se proto toto své kouzlo aplikovat na Slávii. Ačkoliv jsem Sparťan, tak bych té skupině přál pořádné drama a nad kým jiným už vyhrát než nad Interem. Má sestava je tak složená čistě z jeho hráčů.

Honza se v pátém kole Sazka Fantasy zbláznil
i Zdroj: Hrej.cz

V bráně Handanovič. Obraná trojice de Vrij, Škriniar a Godín. Zálohu tipuji ve složení Gagliardini, Brožovič, Sensi a Vecino. No a trojice útočníků ve složení Barella, Lautaro Martínez a Lukaku. Odvážný kousek, což? Takže buď budu mít děsně moc bodů anebo nic. Obě varianty jsou vlastně docela fajn.

Co myslíte, vyjde mi tenhle trochu zoufalý kousek? Zafunguje moje magie i tentokrát a dopřeju tak Slavii vítězství? A jak byste to složili vy?

NAOPAK, HŮŘ BÝT MŮŽE

Jestliže jsme na poslední tristní výsledek zapomněli (zdravíme Kepu Arrizabalagu s -6 body), na výsledek nadcházejícího kola zřejmě nikdy nezapomeneme. Antitaktika, jak se jí opovážíme nazvat, ale bude slavit úspěch, buď u našeho stratéga, nebo u fanoušků Slavie. Takže buď jak buď, je to výhra. 

Vsadíme se, že byste postavili lepší tým! Tak vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. V pátém kole vylosujeme výherce herní myši Logitech G502, sluchátka Logitech G Pro X a klávesnici Logitech G41 Carbon! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

VÍTĚZ ČTVRTÉHO KOLA

Dovolujeme si vám touto cestou připomenout změnu pravidel soutěže o periferie Logitech. Ceny získají čtyři nejlepší v daném kole napříč partami uživatelů "GrunexCom" = Grunex 1-10, "HrejCZ" = Hrej Official 1-10, "RePlay" = RePlay 1-10 a "Kvetan" = TheTop 1-30. Vítěze kontaktují autoři soutěže na registrační email. Gratulujeme a všem ostatním přejeme hodně štěstí do dašlích kol.

Honza se v pátém kole Sazka Fantasy zbláznil
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama