Alyx dostane ve své VR hře nový hlas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alyx dostane ve své VR hře nový hlas

Alyx dostane ve své VR hře nový hlas

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 11. 2019 13:14 32
Reklama

Tak jsme se konečně dočkali. Vývojáři z Valve po velice dlouhé době různých vtípků a náznaků konečně odhalili další titul ze světa Half-Life a i když VR hra asi není úplně tím, co by si skalní fanoušci přáli, můžeme brát Half-Life: Alyx jako potenciální začátek nového směřování známé značky, ze kterého může v budoucnu vzniknout klasická AAA hra.

Aby těch změn nebylo málo, bude Alyx v nové hře kromě VR brýlí vybavena i novým hlasem. Jelikož od posledního příspěvku do série s názvem Half-Life 2: Episode Two už uběhlo dlouhých 12 let a Half-Life: Alyx bude vyprávět příběh odehrávající se mezi prvním a druhým hlavním dílem, rozhodli se autoři pro obsazení mladší herečky, kterou se nakonec stala Ozioma Akagha. Ta se ve videoherním světě objevila třeba v Mirror's Edge: Catalyst a Wolfenstein II: The New Colossus.

Další změnou v obsazení bude hlas Eliho Vance, otce Alyx, kterého se po nedávno zesnulém Robertu Guillaume ujme James Moses Black, který si zahrál třeba v Infamous 2 nebo L.A. Noire. I přes tyto změny se do světa Half-Life vrátí hned několik známých hlasů, mezi nimiž nebude chybět ani Mike Shapiro jako G-Man. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama