CoD: Mobile se konečně dočká zombií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: Mobile se konečně dočká zombií

CoD: Mobile se konečně dočká zombií

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2019 14:32
Reklama

Jedna z nejoblíbenějších součástí značky Call of Duty, stále se rozrůstající režim zombies, konečně zavítá i do mobilního spin-offu. Ten dosud nabízel jen klasický kompetetivní multiplayer a battle royale režim inspirovaný populárním Blackoutem. Update bude spuštěn zítra v 6:00 ráno našeho času.

Kromě nového režimu přinese i dedikované mapy, nové zbraně známé zkušeným hráčům zombie režimů Call of Duty, společně s příslušnými perky. Po stránce hratelnosti přibyde podpora gamepadů. Jak si ale s nesrovnalostmi v komfortu a přesnosti používání dotykové obrazovky a gamepadů poradí matchmaking zatím nevíme. Update zároveň připravuje titul na příchod nového Battle Passu (zpoplatněné služby, která poskytuje zákazníkům různé bonusy a výhody v podobě virtuální měny nebo speciálních zbraní a výzev).

Call of Duty: Mobile zatím zažívá snový vstup na mobilní trh. V prvním měsíci si jej dle dat specializovaného webu SensorTower stáhlo bezmála 150 milionů hráčůse ziskem 53,9 milionu dolarů (v přepočtu téměř 1,25 miliardy českých korun). To z něj z hlediska stahování dělá druhý nejsilnější start mobilní historie, v žebříčku jej předčí jen Pokémon GO. Z tohoto hlediska je zároveň čtyřikrát úspěšnější než multiplayerový fenomén Fortnite a dvakrát úspěšnější než podobně významný PlayerUnknown’s Battlegrounds. V obou případech platí, že Call of Duty vydělává násobně více.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama