Spekuluje se nad novou hrou s Crashem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekuluje se nad novou hrou s Crashem

Spekuluje se nad novou hrou s Crashem

David Plecháček

David Plecháček

21. 11. 2019 08:32
Reklama

I herní komunita začala brát veškeré náznaky možných pokračování s rezervou. Jak víme, není všechno zlato, co se třpytí. Pokud ale začne náznaků povážlivě přibývat, svět zbystří. Přesně to se teď děje u značky Crash Bandicoot. Někteří totiž začínají pomalu věřit tomu, že Activision chystá novou hru.

Crash se v posledních letech nenudí. Jeho návrat započal v N.Sane Trilogy, velice podařeném a rozsáhlém remasteru prvních třech her. Letos se na obrazovky přiřítil s autíčky v Crash Team Racing. A ani to nemusí být konečná stanice. Vše začalo nenápadnou reklamou It's Time to Play, které vydalo Sony. V ní se objeví v jedenácté vteřině i Crash na svém autíčku, což sice může odkazovat k letošnímu titulu, kdyby ale nebylo zvědavých a především bystrých hráčů.

Ti si totiž všimli, že maska, která kolem něj léta, je zbrusu nová a dosud se v žádné hře neobjevila. To by samo o sobě nestačilo, čímž se dostáváme k další části příběhu. Ve světových metropolích se na autobusech objevila reklama z té samé kampaně. Na ní má dokonce Crash jinou podobu, než jakou měl v remasterech. Náhoda?

Podle některých nikoliv. Teď už se dostáváme na pole nechtěných spekulací, ale jen pro pořádek, abyste měli informace kompletní. Podle některých leakerů na 4Chanu opravdu nová hra vzniká, měla by vyjít už příští rok. Nová maska i model samotného Crashe jsou skutečné assety z nového projektu. Údajně se má hra nazývat Crash Bandicoot Worlds a nabídne polootevřený svět a hned tři nové masky. No a v neposlední řadě má být důkazem i retweet Nicholase Kola ze společnosti Toys for Bob. Ten pracoval už na Spyro Reignited Trilogy, a lidé věří, že fakt, že se tyto informace objevily i na jeho účtu, znamenají jediné. Že jsou pravdivé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama