Kolekce Destiny 2 se mimo Stadii nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Destiny 2 se mimo Stadii nechystá

Kolekce Destiny 2 se mimo Stadii nechystá

David Plecháček

David Plecháček

21. 11. 2019 11:36
Reklama

Když se podíváme na launch tituly streamovací herní služby Google Stadia, mezi těch několika málo hrami nalezneme titul Destiny 2: The Collection. Obsahem kolekce je jak původní hra, která je ale v tuto chvíli free-to-play, tak i dvě rozšíření Forsaken a Shadowkeep. Na PC i konzolích je pro teď můžete koupit separátně, The Collection by ale stav změnila. Podle hodnocení PEGI se zdá, že skutečně zamíří i mimo Stadii. Nebo také ne.

Vážně, rating PEGI naznačuje, že by Destiny 2: The Collection mělo vyjít i mimo službu od Googlu. Hra byla hodnocena jak pro PC, tak PS4 a Xbox One. Jenže Bungie i přes tento krok říká, že v tuto chvíli žádné takové plány nemá. „Pro teď neexistuje žádný plán, aby Destiny 2: The Collection vyšlo i mimo Stadii,“ řekli zástupci společnosti magazínu GamesRadar.

Hráči mimo novou službu, což zahrnuje i všechny tuzemské hráče, tak mohou hrát Destiny 2: New Light, což je základní hra s celým obsahem prvního roku, zadarmo, a pak dokoupit Forsakem Complete Collection za 25 dolarů s obsahem z druhého roku, a rok číslo tři vychází v rámci rozšíření Shadowkeep s cenovkou o deset dolarů vyšší.

Pokud byste si chtěli užít základní verzi Destiny 2, tak vás jen upozorníme na to, že pro nováčky může být úvod dosti matoucí. First Light totiž hráče nenutí projít kampaní chronologicky tak, jakou hra měla při vydání, ale namísto toho hráče hodí do veškerého nového obsahu, který během prvního roku vyšel. Kampaň Red War, ať už byla jakákoliv, hráčům nabídla alespoň nějaký kontext, který jim bude chybět. Na Bungie se za tento krok snesla před časem poměrně výrazná kritika. Třeba vám ale tento přístup vadit nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama